Weinig bekende feiten over ontharing.


Medical Laser bezit ons revolutionaire methode teneinde tatoeages te verwijderen. Die manier kan zijn geschikt voor alle soorten tatoeages waarbij al die kleuren geraken verwijderd en kan zijn geschikt vanwege al die huidsoorten. Deze werkwijze kan zijn tevens geschikt wegens dit verminderen betreffende permanente make-up.

Dit resultaat over laserbehandeling kan zijn een hete gladde en strakkere huid, die niet zo vochtarm kan zijn en ons betere teint bezit. Voor een goede huidverzorging blijft het resultaat één tot drie jaar duidelijk. Dit kan zijn immers belangrijk dat u probeert nieuwe rimpels en lijntjes te voorkomen.

Een laser is afgesteld op je huidskleur, je haarkleur en een zone met verzorging. Dit originele koelsysteem van de laser beschermt de huid anti oververhitting. Hierdoor kan zijn een laser bestemd wegens de meeste gevoelige huid en is een kans op huidbeschadiging gering.

Laser ontharen kan zijn in heel wat gevallen de oplossing. Ontstoken en ingegroeide hoofdharen voortkomen in het bijzonder in de bilnaad, liezen ofwel oksels. Plaatsen die jouw gaarne verzorgd, haarvrij en hygiënisch houdt!

Hierdoor kunnen dikke, groene stugge hoofdharen worden verwijderd. Het is tevens geoorloofd teneinde lichte blonde, rooie en grijze hoofdharen op een bikinilijn te behandelen. Tevens werkt Elos tevens op de donkere huid.

Het resultaat is een uitleg over het behandeltraject en ons prijsopgave. Dit bieden wij met, u zit vervolgens nog nergens aan vast. Na het raadgeving kunt u beslissen ofwel u kiest voor laser ontharen.

Wereldwijd bestaan honderdduizenden klandizie behandeld met ons bevredigend resultaat. Uit onderzoek kan zijn gebleken het 96% betreffende de klandizie gelukkig kan zijn over de resultaten.

Daar zijn verscheidene methoden om overtollig lichaamshaar te verwijderen op plekken waar beharing ongewenst kan zijn.

Dikwijls bestaan schaamlippen meer gepigmenteerd vervolgens andere lichaamsdelen. Wij kunnen, daar wij expert bestaan in ontharen, juist met de lasermethode op deze plaats echt op inspelen.

Met de lasermethode is het mogelijk om doeltreffend te ontharen. Een Soprano ICE laser komt verder op de niet zo gemakkelijk bereikbare posten. Laser ontharen kan zijn de ideale verzorging vanwege heren en vrouwen welke ons verzorgd figuur op prijs stellen zonder zin meer beschikken over in niet zo effectieve, tijdrovende en zere ontharingsmethode zoals de lichtflitsmethode (IPL), scheren ofwel waxen .

Iedere hoofdhaar bestaat uit dood hoornmateriaal dat vanuit een haarzakje groeit. In de haren bevindt zich melanine, in de een meer dan de overige. Melanine is het pigment het huid, hoofdhaar en ogen kleur geeft. Daar zijn 2 typen, eumelanine en feomelanine. Eumelanine is donkerbruin tot zwart en ook niet in drinkwater oplosbaar, hetgeen we vinden wij in donker haar. Een in dit hoofdhaar aanwezige hoeveelheid eumelanine is tevens bepalend voor dit slagen aangaande ons treatment. In blond en rood haar bevindt zichzelf geen eumelanine doch feomelanine. Dus werkt ons IPL hierop dikwijls niet. Indien een hoofdhaar zich in een groeifase bevindt, is een eumaline dit sterkst aanwezig. Daarom zijn louter de haren lees meer welke zich in de groeifase bevinden vatbaar wegens het lichtwegend betreffende ons IPL.

je ben zeker ook niet zo wegens harsen, t lijkt me zo pijnlijk! maar ik ga dit zeker proberen. alison

De behandelde haren zitten los in de haarschacht en blijven daar nog enig dagen tot weken op hun plaats zitten.

Nimmer meer groene stoppels of ons rooie geïrriteerde huid. Een laser ofwel ipl behandeling is het antwoord voor ontharen bikinilijn, doch hoe werkt dat allen exact? Hetgeen moet je er allemaal aan begrijpen?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Weinig bekende feiten over ontharing.”

Leave a Reply

Gravatar